Mørbradgryde - Nem opskrift på en dansk klassiker

Konkurrence – Vind den nye kogebog

Julen er ved at være på trapperne og endnu bedre, så varer det ikke mange dage før den nye koegbog ”96 eventyrlige mesterretter” kommer på gaden. (Måske julegave idé?)

Jeg er beæret over at have fået muligheden for at medvirke i denne kogebog og derfor vil jeg rigtig gerne forkæle hele to af jer, med denne nye kogebog, spækket med lækre opskrifter.

Dog, kører konkurrencerne på min Facebook og min Instagram side. (Tryk på navnet og kom direkte til konkurrencerne). Jeg finder  altså hele to vindere – én vinder, af hver konkurrence – og hvem ved? Måske er det dig, der bliver trukket.

 

Vil du vide lidt mere om bogen?

 

JATAK – 96 eventyrlige mesterretter 

Er skrevet af kogebogsforfatter Ole Kragekjær Madsen, som har bloggen www.jataktilgodmad.dk og indeholder hele 96 opskrifter fra 32 tidligere MasterChef-deltagere.

I bogen møder man hver af de 32 MasterChef-deltagere i et personligt portræt, hvor du bl.a. kan læse lidt om os samt får du opskriften på 3 af vores signaturretter – altså, får du en kogebog spækket med hele 96 signaturretter , som alle er alsidige, skabt med dedikation og hjerteblod. Derudover er mange af retterne auditionretter som er forfinet, ligesom en del af opskrifterne tager udgangspunkt i fjerne verdensdeles køkkener.

Alle opskrifter har fokus på fyldige smage, æstetik, unikke sammensætninger og gode råvarer.

 

Selv har jeg valgt at stille op med 3 retter, som alle er retter jeg selv elsker. Retter som ikke kræver raketvidenskab eller specielle køkkenmaskiner – med andre ord, så kan DU, altså lave disse retter, hjemme, i eget køkken.

 

Så er du klar til at gå i køkkenet og imponere dine gæster?

Gå ind på Facebook konkurrencen her – og Instagram konkurrencen her, og deltag i den spændende konkurrence, så du kan imponere dine venner og familie.

Bogen kommer på gaden d. 6 november men kan allerede nu forudbestilles på www.jataktilgodmad.dk.

 

Glæd jer!

jeg kan godt garantere for en masse fantastiske retter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbradgryde - Nem opskrift på en dansk klassiker