Rødkål - Nem opskrift på hjemmelavet rødkål

Agurkesalat – Nem opskrift på syltede agurker

En nem opskrift på syltede agurker som hverken kræver mange ingredienser eller tid.

Agurkesalat kan spises til det meste men er specielt populært til retter som burgere, hotdogs, hel kylling og flæskestegssandwich.

 

Antal: 1 portion Tid: 40 min.

 

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 dl. Vand
  • 2 dl. Lagereddike
  • 1 dl. Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • 10-15 hele peberkorn

 

Fremgangsmåde

  1. Skær agurken i tynde skiver (jeg plejer at bruge et mandolinjern), og kom agurkeskiverne i et skoldet glas.
  2. Kom eddike, vand, sukker, salt og peberkorn i en gryde og kog op indtil sukkeret er opløst.
  3. Hæld lagen over agurkerne og lad det trække i mindst 30 min eller stil det på køl, til de skal bruges.

 

 

 

Tip!

Opbevar agurkesalaten på køl, i et skoldet patentglas. Det kan holde sig i ca. 3-4 uger.

For opbevarings tid i op til 6 mdr. renses glasset i Atamon.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkål - Nem opskrift på hjemmelavet rødkål