Gratineret hummer

Ærtesalat med fennikel

 

Et rigtig godt bud på en lækker, nem og hurtig salat.

Ærtesalat med fennikel er både en super smuk salat (efter egen mening), er hurtig at lave og egner sig godt til både kød, fisk og kylling.

 

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.

 

Ingredienser

  • sukkerærter
  • ¼ fennikel
  • 1 stor håndfuld Ærteskud
  • 400 g. ærter (evt. fra frost)

 

Fremgangsmåde

  1. Hvis ærterne er fra frost: kog 1 liter vand, kom ærterne op i en skål og hæld det kogende vand udover. Lad dem tø op i det kogende vand i ca. 5-6 min.
  2. Skær fennikel i tynde strimler.
  3. Flæk sukkerærterne på midten, så du har halve sukkerærter.
  4. Kom sukkerærter, fennikel, ærteskud og ærter op i en skål og servér.

 

 

Tip!

Server evt. med varmrøget laks, en god bøf eller et stykke kylling.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratineret hummer