BBQ blomkålssnack – low carb snack

Gulerodsfritter med parmesan

 

Antal: 4 pers. Tid: 30 min.  

 

Ingredienser

  • 500 g. gulerødder
  • 2 æg
  • 3 spsk. vand
  • 100 g. parmesan
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Persille (valgfrit)

 Dip

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 C. varmluft.
  2. Skær gulerødderne i aflange stykker, så det ligner pommes fritter. (der er masser af vitaminer i skrællen, så den fjerner jeg ikke men hvis du ikke ønsker skræl på, så skræller du dem bare inden du skærer dem ud.)
  3. Pisk æg og vand sammen i skål eller dyb tallerken.
  4. Riv parmesanosten fint og kom i en anden skål eller dyb tallerken.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir.
  6. Dyb først gulerods stængerne i æg og vend dem herefter i parmesanosten.
  7. Placer dem på bradepanden. Fortsæt til der ikke er flere tilbage.
  8. Drys med salt og friskkværnet peber.
  9. Bag i ovnen i ca. 15-20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde.
  10. Drys evt. finthakket persille udover inden servering.

 

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BBQ blomkålssnack – low carb snack