Gulerodsfritter med parmesan

Antal: 4 pers. Tid: 30 min.
Ingredienser
- 500 g. gulerødder
- 2 æg
- 3 spsk. vand
- 100 g. parmesan
- Salt
- Friskkværnet peber
- Persille (valgfrit)
Dip
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 200 C. varmluft.
- Skær gulerødderne i aflange stykker, så det ligner pommes fritter. (der er masser af vitaminer i skrællen, så den fjerner jeg ikke men hvis du ikke ønsker skræl på, så skræller du dem bare inden du skærer dem ud.)
- Pisk æg og vand sammen i skål eller dyb tallerken.
- Riv parmesanosten fint og kom i en anden skål eller dyb tallerken.
- Beklæd en bradepande med bagepapir.
- Dyb først gulerods stængerne i æg og vend dem herefter i parmesanosten.
- Placer dem på bradepanden. Fortsæt til der ikke er flere tilbage.
- Drys med salt og friskkværnet peber.
- Bag i ovnen i ca. 15-20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde.
- Drys evt. finthakket persille udover inden servering.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Ingen kommentarer endnu