Chilimayonnaise – Opskrift på nem, hjemmelavet Sriracha/chili mayonnaise

Nem opskrift på chilimayonnaise som ikke tager mere end 2 minutter fra start til slut.
At leve sin egen mayonnaise lyder meget mere besværligt end det egentlig er. En ægte mayonnaise laves på æggeblommer og piskes i hånden men det her er et alternativ som aldrig fejler og går så meget hurtigere.
Chilimayonnaise går godt til de fleste retter – prøv at server den i bl.a. burgere ( det kunne f.eks. være til denne vegetarburger med linsebøffer), kartofler m.m.
Antal: 1 portion Tid: 2 min.
Ingredienser
- 1 æg
- 2 dl. Rapsolie
- 1 tsk. Sennep
- 2 tsk. Hvidvinseddike
- Salt
- 1-2 tsk. Sriracha chili dressing
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienser i et højt, stavblenderglas.
- Kom stavblenderen ned så den rammer bunden og start med at blende i bunden indtil mayonnaisen er begyndt at tykne. Dette tager ca. 10-20 sekunder.
- Begynd langsomt at føre staven op og ned. Fortsæt indtil du har fået en tyk og jævn mayonnaise.
- Smag til med salt og evt. mere Sriracha chili.
- Opbevar på køl indtil mayonnaisen skal bruges.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Ingen kommentarer endnu