Knækbrød med avocadocreme og laks
Jeg kan godt lide når min morgenmad er nem, hurtig at lave og samtidig smager virkelig lækkert.
Jeg er derfor kæmpe fan af knækbrød – og kæmpe fan af lækkert pålæg.
Her er en nem opskrift på knækbrød med avocado creme og koldrøget laks.
Antal: 2 pers. Tid: 10 min.
Ingredienser
- 4 knækbrød
- Koldrøget laks, i skiver
- 4 radiser
- Purløg
- 1 avocado
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 tsk. Citronsaft
- Salt
- Friskkværnet peber
- rødbedespirer
Fremgangsmåde
- Flæk avocadoen på midten og pil stenen ud.
- Kom avocadofyldet i en skål sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
- Mos det, så det bliver godt blandet sammen, med en gaffel. Jeg moser det oftest kun let, da jeg godt kan lide at der er nogle større stykker avocado i min avocadocreme.
- Smag til og suppler evt. med mere salt, citronsaft og peber.
- Kom avocadocremen på knækbrød.
- Herefter koldrøget laks, radiser skåret i tynde skiver, purløg og evt. rødbedespirer
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Ingen kommentarer endnu