Græskarkerneboller – Koldhævede morgenboller med græskarkerner

Cremet one pot pasta med broccoli, flødeost og parmesan

 

Findes der noget nemmere end one pot pasta?

Kom alle ingredienserne i en gryde, kog op, rør rundt, vend sammen og servér. Jeg er kæmpe fan af nemme og hurtige måltider, så one pot pasta er et hit herhjemme.

 

Denne opskrift er med flødeost og broccoli men det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser, så one pot pasta er også ideelt når du skal have tømt ud i dine køleskabs rester.

 

Antal: 4 pers. Tid: 20 min.

 

Ingredienser

  • 300 g. fuldkorns spaghetti
  • Olivenolie
  • 2 hvidløg
  • 1 l. hønsefond
  • 5 dl. piskefløde
  • 1 broccoli
  • 125 g. flødeost, hvidløg
  • 100 g. parmesan
  • Salt
  • Friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløget fint.
  2. Varm olien op i en stor gryde og svits hvidløg i ca. 2 min.
  3. Kom spaghetti, hønsefond og piskefløde i gryden og kog i ca. 15 min. eller indtil pastaen er færdig.
  4. Del broccolien i mindre buketter og kog med spaghettien, de sidste 3 minutters tid, der er tilbage.
  5. Vend flødeosten i. Riv osten og vend i .
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber.

 

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkerneboller – Koldhævede morgenboller med græskarkerner