Svinemørbrad i fad - klassisk opskrift på svinemørbrad i tomatsauce

Bloody mary

 

Bloody mary er en forglemt drink, hvis du spørger mig. Vi drikker ikke selv bloody mary nok herhjemme og skal jeg være ærlig, så tog det mig lidt tid at lære at drikke, da jeg oftest forbinder grøntsager med madlavning – og ikke alkoholiske drinks men jeg er nu alligevel bleveet ret vild med den.

Bloody Mary er en gammel klassisk opskrift på en alkoholisk, krydret grøntsagsdrink – så er du på udkig efter en god (og stærk) drink, som du kan servere til næste fest, så har du den her.

Bloody mary kan også gå som en appetizer eller til tapasbordet.

 

Antal: 2 pers. Tid: 5 min.

 

Ingredienser

  • 10 cl. Vodka
  • 2,5 dl. tomatjuice
  • 2 cl. Citronsaft
  • 4-5 dråber tabasco sauce
  • 3-4 Worcestershiresauce
  • Salt (har du bladselleri salt, så erstatter du med det)
  • Peber
  • Bladselleri (evt. bladsellerisaft)
  • Isterninger

 

Fremgangsmåde

  1. Kom vodka, tomatjuice, citronsaft, worchestershiresauce, tabascosauce og en god håndfuld isterninger I en shaker. Kom låg på og ryst den godt.
  2. Smag til med salt, peber og evt. mere tabasco og-/eller worchestershiresauce.
  3. Kom en bladselleri-stængel i hvert glas, fyld op med isterninger og fordel bloody mary drinken i glassene.

 

 

 

Tip!

Server evt. med en bladsellerisalt-kant eller alm. salt kant.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad i fad - klassisk opskrift på svinemørbrad i tomatsauce