Hot asiatisk hønsesuppe med dumplings

Brownies – Den bedste, chewy brownie opskrift

Er du på jagt efter den ultimative chokolade brownies opskrift, så har du fundet den her.

Jeg har været mange brownies opskrifter igennem og mange kagestykker tykkere, før jeg kom frem til den helt rigtige opskrift på, hvad jeg mener, er verdens bedste brownies.

Brownien er sprød på toppen, har en fyldig chokoladesmag (med et lille strejf af salt) og en skøn, klæg midte. Udover at brownies ganske enkelt bare er verdens bedste kage, så er det nu også et plus at den er så nem at lave – Bedre bliver det simpelthen ikke.

 

Et lille tip: Jo bedre chokoladen er, jo bedre bliver kagen – og jo tættere på 70% chokolade du bruger, jo bedre er det.

 

Antal: 15 stk. Tid: 1 time.

 

Ingredienser

  • 250 g. god, mørk chokolade 55-70%
  • 150 g. smør
  • 5 æg
  • 350 g. sukker
  • 75 g. hvedemel
  • ½ tsk. Bagepulver
  • 4 tsk. Kakaopulver
  • ½ tsk. Flagesalt
  • 75 g. valnødder

 

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen til 175 grader, varmluft.
  2. Hak chokoladen fint. Smelt chokolade og smør over vandbad. Køl lidt ned.
  3. Pisk æg og sukker sammen.
  4. Vend chokolade-smørblandingen i æggesnapsen.
  5. Sigt hvedemel, bagepulver og kakaopulver i blandingen. Vend det sammen.
  6. Hak valnødderne groft.
  7. Kom valnødderne og flagesalt i blandingen.
  8. Beklæd et fad på 24×28 cm. Med bagepapir og bag kagen i midten af ovnen i ca. 30-35 min. (hvis du bruger en større form bages kagen i mindre tid, bruger du en mindre form som f.eks. 24×24 så giv kagen 35-40 min. i stedet) Dejen skal stadig være klæg inden i, så er du i tvivl om den er færdig så prøv at stik en pind i dejen. Brownien er færdig når dejen stadig er lidt våd.
  9. Lad kagen køle af, i formen, inden den tages ud og skæres i 12 stykker.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot asiatisk hønsesuppe med dumplings