Rugbrød med solsikkekerner, hørfrø og rugkerner - opskrift på rugbrød med surdej

Smoothie bowl med mango og banan

Smoothie bowl er et forfriskende og nemt morgenmadsmåltid – i virkeligheden er det faktisk bare en fancy smoothie. En smule tykkere i konsistensen og total blogger venligt med alle de toppings man kan komme på.

Det er dog også en af mine helt store favoritter – netop fordi at det er nem morgenmad, det ser godt ud, det er sundt (kan gøres sukkerfrit) og så smager det bare hammer godt. Ser du en opskrift på smoothie bowls som indeholder en ingrediens du ikke bryder dig om, så udskifter du den bare med en anden frugt/topping eller lignende – så bliver det ikke meget nemmere, vel?

 

Jeg har også lagt opskrifter ind på disse smoothie bowls, som jeg helt klart også vil anbefale dig at prøve af:

 

Andre ideer som topping til dine smoothie bowls:

  • Frisk frugt
  • Chiafrø
  • Nødder
  • Tørret frugt
  • Cornflakes
  • Kerner

 

Antal: 1 pers. Tid: 10 min.

 

Ingredienser

  • 200 g. mango, frossen
  • ½ banan
  • 1-2 dl. Kokosmælk
  • 1 tsk. Honning (kan undlades)

Topping

  • Sprødt knækbrød, knust
  • Kokosflager

 

Fremgangsmåde

  1. Kom mango, banan, kokosmælk og honning i en blender og blend indtil det har en ensartet, cremet smoothiemasse. Spæd evt. til med lidt ekstra kokosmælk, hvis du synes den bliver for tyk.
  2. Hæld smoothien op i en skål og anret med sprødt knækbrød og kokosflager.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du følge mig via følgende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrød med solsikkekerner, hørfrø og rugkerner - opskrift på rugbrød med surdej