Rugbrødsboller – Opskrift på hjemmebagte boller med rugbrødsrester

Kartofler på spyd, ramsløgsmarinerede – nemt tilbehør til grillmaden

Kartofler på spyd er en lækker og anderledes opskrift på kartofler – som egner sig enormt godt som tilbehør til grillmaden – i særdeleshed kød og kylling.

Disse kartofler på spyd er marineret i en lækker ramsløgspesto.

Antal: 4 pers. Tid: 1 time.

Ingredienser

  • 1 k. nye, små kartofler
  • 50 g. ramsløg
  • 50 g. parmesan
  • 40 g. pinjekerner
  • 1,5-2 dl. olivenolie
  • 1 citron, saften fra
  • ½ tsk. Salt
  • Spyd

Fremgangsmåde

  1. Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10 min. De skal stadig være al dente. Lad dem køle lidt ned.
  2. Blend ramsløg. Parmesan, pinjekerner og olivenolie til en grov pesto. Smag til med citronsaft og salt.
  3. Vend herefter kartoflerne med ramsløgpestoen. Stil på køl i 30 min.
  4. Bruger du træspyd så læg dem i blød i 30 min.
  5. Fordel kartoflerne på spyddene og grill dem gyldne i ca. 5 min. ved høj varme.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsboller – Opskrift på hjemmebagte boller med rugbrødsrester