Fish N Chips – Opskrift på klassisk Fish and chips med torsk og sauce tartare

Fyldte æg med avocadocreme

Fyldte æg er en klassiker på de danske frokostborde, især omkring påske, pinse-/julefrokoster.

De fyldte æg har her fået et twist af avocado og et drys sprød bacon på toppen.

 

Antal: 4 pers. Tid: 20 min.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1 avocado
  • 2 tsk. Creme fraiche
  • Citronsaft, efter smag
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 skiver stegt bacon, knust/finthakket

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i 10 min. og skyl dem herefter under koldt vand, for at stoppe at de koger videre indeni.
  2. Halvér æggene på den lange led og tag forsigtigt æggeblommerne ud. Kom æggeblommerne op i en skål og læg de halve æg på en tallerken/fad.
  3. Flæk avocadoen på midten, tag stenen ud og skrab avocadofyldet ud. Kom avocadofyldet op i skålen med æggeblommerne sammen med creme fraiche. Mos det godt sammen.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Kom cremen op i en sprøjtepose med en stjernetyl (eller brug bare en ske) og sprøjt dem ud på de halve æg. Drys evt. med knust, stegt bacon.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fish N Chips – Opskrift på klassisk Fish and chips med torsk og sauce tartare