Dulche de leche – cremet karamel kogt af kondenseret mælk

Svinemørbrad i svøb med svampe-ramsløgsfyld

Opskrift på fyldt svinemørbrad med champignon og ramsløgspesto.

Opskriften er nem at gå til og fungere derfor både rigtig godt som hverdagsmad og som aftensmad, en fredag aften, når der kommer gæster.

Er du ligeså vild med svinemørrbad, som jeg, så tjek bl.a. disse opskrifter ud:

 

Antal: 4 pers. Tid: 40 min.

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 125 g. serranoskinke (eller parmaskinke)
  • 200 g. champignon
  • 1 skalotteløg
  • 2 spsk. ramsløgspesto
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Afpuds svinemørbraden og skær et dyb snit langs midten.
  2. Rens champignon og hak dem fint.
  3. Hak skalotteløg og hvidløg fint.
  4. Varm en pande op med olivenolie og steg skalotteløg og hvidløg indtil løgene har fået en mere gennemsigtig farve.
  5. Skru varmen helt op og kom champignonerne på. Svits dem af ved høj varme, under omrøring, i et 5-6 min. indtil champignonerne er blevet gyldne. Tag af varmen og rør ramsløgpestsoen i. Smag til med salt og peber.
  6. Spred et lag husholdnings film ud på bordet. Fordel skinkeskiver herpå og læg herefter mørbraden på.
  7. Kom svampefyldet godt ned i mørbraden og rul den herefter stramt sammen. Pak den ind i husholdnings filmen og læg den på køl min. 30 minutter (gerne natten over)
  8. Opvarm ovnen til 200 grader, varmluft.
  9. Bag i ovnen i ca. 15 min. skru herefter op til grill og giv den yderligere 5 min. indtil skinken er gylden og sprød.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dulche de leche – cremet karamel kogt af kondenseret mælk