Kogt artiskok med citronsmør
Kogt artiskok med citronsmør
Nem opskrift på kogte artiskokker med rørt citronsmør, er en enormt let men velsmagende snack. God som tapas.
Antal: 4 pers. Tid: 30 min.
Ingredienser
- 2 artiskokker (jeg beregner ½ pr. person)
- 50 g. smør, blødt
- 35 g. creme fraiche (ca. 1 spsk.)
- 1 citron
- Flagesalt
Fremgangsmåde
- Skær stokken af artiskokkerne.
- Fyld en stor gryde med vand og sæt til at koge. Skær citronen over i halv, hvor af den ene halvdel skæres til skiver. Kom citronskiverne ned i gryden med vand.
- Kog artiskokkerne i 20 min. (laver du små artiskokker skal de kun have 15 min.)
- Imens rører du det bløde smør sammen med creme fraiche. Smag til med citronsaftet fra den anden halve citron (og evt. citronskal). Rør det godt sammen.
- Drys lidt flagesalt over den kogte artiskok og server sammen med citronsmørret.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu