Bønnesalat med avocadodressing

Salat af grønne bønner med bacon og avocado dressing
Nem salat som er perfekt som tilbehør i grillsæsonen – velegnet til både røde bøffer, kylling og fisk. Salaten kan også serveres som måltidssalat med varmrøget laks.
Antal: 4 pers. Tid: 20 min.
Ingredienser
- 400 g. grønne bønner
- 1 rødløg
- 250 g. bacon, i tern
- isterninger
Avocado dressing
- ½ avocado (er den lille, så brug en hel)
- ½ dl. rapsolie
- ½ hvidløg
- ½ tsk. Dijonsennep
- ½ citron, saften fra
- Salt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Steg baconen sprødt. Stil til side.
- Kog bønnerne i letsaltet vand i et par minutter. Kom dem herefter over i en skål med koldt vand og isterninger (vandbad)
- Pil rødløget og skær det i tynde både eller skiver. Kom både bønner, det sprøde bacon og rødløg i en skål
- Blend alle ingredienserne til avocadodressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Vend avocadodressingen sammen med bønnesalaten.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu