Spinatvafler med laks, urtedressing og avocado

Sennepsglaseret svinemørbrad i baconsvøb

Nem og simpel opskrift på helstegt svinemørbrad, svøbt i bacon og glaseret i en sennepdressing.

Laver du også altid svinemørbrad på den samme, klassiske måde?

.. Eller mangler du bare inspiration til at tilberede din svinemørbrad anderledes, så er her et rigtig godt bud på en smagfuld helstegt svinemørbrad, som både kan tilberedes i ovn og på grill.

 

Antal: 4 pers. Tid: 1 time

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 125 g. bacon i skiver (ca. 7 skiver)
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. honning
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Afpuds og rens svinemørbraden.
  2. Kom et stykke husholdningsfilm ud på bordet og placer bacon i skiver enkeltvis og lodret, så det til sidst danner et rektangel.
  3. Rør dijonsennep, brun farin og honning sammen og pensl baconskiverne med marinaden. Krydr med salt og peber.
  4. Placer svinemørbraden midt på baconen og rul den stramt sammen. Fold enderne sammen.
  5. Stil på køl i 30 min.
  6. Opvarm imens ovnen til 200 grader, varmluft.
  7. Når mørbraden har lagt på køl i 30 min., kommes den i den varme ovn og tilberedes i 25 min.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatvafler med laks, urtedressing og avocado