Tarteletter med stegte kantareller

Pasta med bagt butternut squash, bacon og salvie

Nem pastaret med græskar, sprød bacon og salvie – perfekt efterårs ret.

Krydret og cremet pastaret som oser af efterår og hygge. Opskriften er nem at lave, færdig på ingen tid og så kræver den næsten ingen ingredienser.

 

Antal: 4 pers. Tid: 25 min.

Ingredienser

  • 400 g. pasta (evt. fettucine, parpadelle eller lignende)
  • 1 butternut squash
  • 250 g. bacon
  • 3-4 stængler salvie
  • Parmesan
  • Olivenolie
  • Salt/friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
  2. Skræl butternut squash og skær den i tern. Kom dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Hæld et par spsk. olivenolie over, salt, friskkværnet peber og finthakket salvie.
  4. Bag butternut squash i ovnen i ca. 15 min. indtil det er mørt.
  5. Kog pastaen efter posens anvisning i letsaltet vand.
  6. Skær bacon i mindre stykker og steg sprødt på en pande. Tag baconen af panden.
  7. Når pastaen er færdig sigtes vandet fra og pastaen hælder over på panden med baconfedtet.
  8. Kom de bagte butternut squash og baconstykkerne ved og rør det hele godt sammen. Smag til med salt, godt med friskkværnet peber og finthakket salvie.
  9. Server med friskhøvlede parmesanflager

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarteletter med stegte kantareller