Pasta med bagt butternut squash, bacon og salvie

Nem pastaret med græskar, sprød bacon og salvie – perfekt efterårs ret.
Krydret og cremet pastaret som oser af efterår og hygge. Opskriften er nem at lave, færdig på ingen tid og så kræver den næsten ingen ingredienser.
Antal: 4 pers. Tid: 25 min.
Ingredienser
- 400 g. pasta (evt. fettucine, parpadelle eller lignende)
- 1 butternut squash
- 250 g. bacon
- 3-4 stængler salvie
- Parmesan
- Olivenolie
- Salt/friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
- Skræl butternut squash og skær den i tern. Kom dem på en bageplade med bagepapir.
- Hæld et par spsk. olivenolie over, salt, friskkværnet peber og finthakket salvie.
- Bag butternut squash i ovnen i ca. 15 min. indtil det er mørt.
- Kog pastaen efter posens anvisning i letsaltet vand.
- Skær bacon i mindre stykker og steg sprødt på en pande. Tag baconen af panden.
- Når pastaen er færdig sigtes vandet fra og pastaen hælder over på panden med baconfedtet.
- Kom de bagte butternut squash og baconstykkerne ved og rør det hele godt sammen. Smag til med salt, godt med friskkværnet peber og finthakket salvie.
- Server med friskhøvlede parmesanflager
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu