mexicansk pulled oksekød

Majssalsa

Opskrift på nem, mexicansk majssalsa – perfekt tilbehør til tortillas, quesadillas, nachos, fajitas m.m.

Majssalsa er perfekt som topping/tilbehør til din mexicanske aftensmad.

 

Kom dem evt. på som topping til tortillas med min opskrift på pulled oksekød.

 

Antal: 4 pers. Tid: 10 min.

Ingredienser

  • 300 g. majs, drænede
  • 1 rødløg
  • ½-1 rød chili
  • 2 spsk. frisk koriander, finthakket
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 1 lime, saften fra
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg, koriander og chili fint.
  2. Kom alle ingredienserne i en skål eller pose og rør det godt sammen.
  3. Smag til med limesaft og salt.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mexicansk pulled oksekød