Majssalsa

Pasta penne med oksemørbrad og svampe i flødesauce

Cremet pasta med mørt oksemørbrad og friskhøvlet parmesan

Er du på udkig efter en nem men stadig enormt lækker opskrift på hurtig aftensmad, så er denne cremede pastaret med utrolig mørt oksekød, vendt i en cremet flødesauce. Den er et sikkert hit herhjemme.

 

Antal: 4 pers. Tid: 30 min.  

Ingredienser

  • 500 g. pasta
  • 250 g. oksemørbrad
  • 150 g. champignon
  • 1 skalotteløg
  • 1 hvidløg
  • 4 dl. oksefond (eller bouillon)
  • 3 dl. piskefløde
  • Olivenolie
  • 1 spsk. Timian, finthakket
  • Salt / friskkværnet peber
  • 50 g. parmesan, pecorino eller vesterhavsost

Fremgangsmåde

  1. Skær oksemørbrad i mundrette tern. Skær champignon i både.
  2. Skær skalotteløg og hvidløg fint.
  3. Varm olivenolie op på en pande og sauter løgene herpå indtil de bliver klare. Tilsæt herefter hvidløg og sauter i yderligere 1 minuts tid.
  4. Tilsæt kødet og brun det af. Tilsæt herefter champignon og finthakket timian og sauter i et par minutter, under omrøring.
  5. Tilsæt oksefonden og piskefløden og lad det simre-koge i ca. 20 min. indtil oksemørbrad er blevet mørt og saucen er kogt 2/3 ind.
  6. Imens koges pastaen efter posens anvisning.
  7. Når pastaen er klar, vendes den i saucen. Smag til med salt og peber.
  8. Anret med friskhøvlet ost over.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majssalsa