Proteinvafler med chokolade og luftig skyrcreme

Kahlua milkshake

Cremet og fyldig milkshake med Kahlua (akoholisk drink)

En super nem, enkel og lækker milkshake med en skøn smag af Kahlua (alkohol) og vanilje.

Milkshaken er toppet med flødeskum, chokoladesauce, mørk chokolade og mandler – dette kan naturligvis undlades men det giver bare lige dét ekstra.

Vær opmærksom på at milkshaken hurtigt kan blive for tynd, hvis den bliver blendet for længe. Det er derfor virkelig vigtigt, kun lige at blende til den er samlet og har en ens, cremet konsistens.

 

Opskrift på den bedste Kahlua milkshake

Antal: 2 pers. Tid: 10 min.

Ingredienser

Milkshake

  • 750 g. god vaniljeis
  • 0,25-0,5 dl. fløde
  • 0,5 dl. Kahlua

Topping til milkshake (valgfrit)

  • Chokoladesauce
  • Hakket mørk chokolade
  • Hakkede mandler
  • 1 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Vi starter med at gøre det hele klart – milkshaken laver vi til sidst.
  2. Pisk fløden til flødeskum og kom det på i en sprøjtepose (gerne med en stjernetyl)
  3. Hæld chokoladesauce i- og langs kanten af glasset og rul herefter kanten i en blanding af hakket chokolade og mandler. Stil evt. glasset på køl indtil servering.
  4. Kom vaniljeis, fløde og kahlua i en blender og blend det til en milkshake – vær opmærksom på at det kun lige skal blendes til en cremet konsistens – bliver det blendet for længe, smelter den og bliver for flydende.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinvafler med chokolade og luftig skyrcreme