Espresso Martini

Græske frikadeller

Nem opskrift på græsk inspirerede frikadeller med bl.a. mynte, feta og persille

Her har du en opskrift på nogle utrolig smagfulde – og stadig virkelig nemme græske frikadeller med smage som bl.a. feta, mynte, hvidløg og citron.

Frikadellerne er en god variation til de klassiske frikadeller som man så tit serverer og går bl.a. godt til forskellige salater, kartoffelsalat, tzatziki osv.

 

Opskrift på græske frikadeller

Antal: ca. 18-20 stk. Tid:

Ingredienser

  • 500 g. hakket svinekød
  • 1 dl. pankorasp
  • 3 spsk. mælk
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. feta
  • 1 citron, skallen af
  • 2 spsk. mynte, hakket
  • 2 spsk. persille, hakket
  • Salt/friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg og hvidløg fint.
  2. Bland alle ingredienserne til farsen sammen og smuldrer fetaen i.
  3. Lad farsen trække på køl i ca. 30 min.
  4. Imens varmes ovnen op til 220 grader, varmluft.
  5. Form farsen til små frikadeller – omkring 18-20 stk. og placer dem i et fad.
  6. Bag dem i ovnen i ca. 12-15 min. (til de er blevet gyldne og sprøde) og vend dem herefter og bag dem færdige i yderligere 10-15 min. (bagetid afhænger meget af størrelse og din ovn, så hold øje undervejs)

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espresso Martini