Makrelsalat ala bornholmersalat

Gin Fizz

Opskrift på nem, frisk drink med gin

En ”Fizz” er en shaked drink og videreudvikling af ”sour” familien. Forskellen på en sour og en fizz, er man ved en fizz topper med danskvand.

Så vidt jeg har researchet, serveres en Gin Fizz uden isterninger og i low ball glas.

Mit bud på den bedste Gin Fizz:

En klassisk Gin Fizz laves med sukkersirup men efter utallige forsøg og smagsprøver, har jeg valgt at dele denne version med jer, som bliver shaket med vaniljesirup. Det er uden tvivl, efter min mening, den absolut bedste blanding. Den sure drink shaket med den søde, vanilje og cremede æggehvide gør Gin Fizz til en af de drinks der helt sikkert bliver lavet igen og igen herhjemme.

 

Opskrift på drinken Gin Fizz

Antal: 1 pers. Tid: 5 min.

Ingredienser

  • 4 cl. Gin
  • 2 cl. Vaniljesirup (kan erstattes af klassisk sukkersirup)
  • 2 cl. Citronsaft
  • 1 cl. Æggehvide
  • Isterninger
  • 4-6 cl. Danskvand

Fremgangsmåde

  1. Kom gin, sirup, citronsaft og æggehvide i en shaker og shake det godt sammen i ca. 10 sek.
  2. Kom lidt isterninger i shakeren og shake indtil den er helt kold.
  3. Hæld drinken i og top med lidt danskvand.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makrelsalat ala bornholmersalat