Bagt jordbærtærte med mandelcrumble

Negroni

Italiensk, frisk drink med campari, vermouth rosso og gin

Negroni  er en italiensk cocktail, som syder og oser af sol og sommer. Du vil måske finde opskrifter på negroni, hvor drinken shakes men den helt klassiske, traditionelle negroni laves præcis som i opskriften her – hæld over is og røres.

Bonus info: Italien serveres Negronien som en aperitif. Skal du derfor have gæster vil den være oplagt inden mad men den kan selvfølgelig også sagtens gå som en ”bare-fordi” eller dessert drink.

 

Drinken er en del af mit koncept: ”Fredagsdrinken”, som går ud på at jeg hver torsdag udgiver en ny opskrift på en drink/cocktail. Opskriften bliver ligeledes delt på Facebook og Instagram og giver jer tid til at handle ind, inden vi fredag skåler sammen, ved brug af hashtagget #Fredagsdrinken og tag mig gerne, så jeg kan se jeres fine drinks.

 

Opskrift på forfriskende Negroni

Antal: 1 stk. Tid: 5 min.

Ingredienser

  • 3 cl. Vermouth rosso
  • 3 cl. Campari
  • 3 cl. Gin
  • Isterninger
  • Appelsinskal

Fremgangsmåde

  1. Fyld et low ball glas med isterninger.
  2. Kom vermouth, campar og gin i glasset og rør rundt.
  3. Skær et stykke appelsinskræl af en appelsin og kør det først rundt om kanten af glasset, fold det herefter lidt sammen og anret drinken med skrællen.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt jordbærtærte med mandelcrumble