Super sprøde halloumi fritter

Sprøde uden på – og helt cremede inden i
Halloumi er en hård ost, som bruges af mange i det vegetariske køkken, da man bl.a. kan bruge halloumi som erstatning for kød i en burger, salat eller lignende.
Vil du leve lidt mere vegetarisk, så prøv at erstatte kylling med halloumi i netop opskrifter som ovenstående (salater, burgere, sandwich m.m.)
Halloumi kan tilberedes på mange måder. I den her opskrift på sprøde halloumi fritter, er de først panerede og derefter friterede – præcis som hvis du skulle lave pommes frites.
Har du allerede smagt bl.a. mozzarella sticks, så vil de her helt sikkert også falde i god jord.
Serveringsforslag:
Server evt. med den italienske, lækre tomatsauce: Marinara dip, som du finder opskriften på her.
Opskrift på friterede halloumi fritter
Antal: 4 pers. Tid: 15 min.
Ingredienser
- 600 g. Halloumi
- 2 æg
- Hvedemel
- Pankorasp
- salt/peber
- fritureolie
Fremgangsmåde
- Skær halloumi ud i aflange blokke, så det bliver til grove fritter. Dyp dem med køkkenrulle, for at tørre eventuelt væske af.
- Placer tre skåle med hhv. hvedemel, pisket æg og pankorasp. Rør lidt salt og peber i hvedemelet.
- Opvarm friture olie i en gryde til 180 grader.
- Vend først halloumi fritterne i hvedemel. Enkeltvis. Herefter i æg og slut med pankorasp.
- Fritér dem et par stykker af gangen i 2-3 min. indtil de er gyldenbrune.
- Lad alle fritterne dryppe af på køkkenrulle inden servering.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu