Bubble tea med tapioka og mælkete

Morgenmads burrito (wrap med æg og bacon)

Brunch burrito med bl.a. æg, bacon og cheddar

Brunch på en helt ny måde. Den her lækreste brunch burrito er fyldt med alt godt fra brunchbordet – saftig og cremet røræg, sprød bacon, smeltet cheddar og avocado.

Opskriften på min morgenmads-/brunch er super nem, hurtig at lave og kræver ikke voldsomt mange ingredienser. Ja du kan endda skippe både rød peber og avocado og så står du pludselig med næsten ingen ingredienser og alligevel den lækreste morgenmad.

Tip: Det er helt essentielt at dine røræg er super cremede, til den her opskrift, for at sikre at æggene ikke bliver overtilberedt, når de ryger på panden i tortillaen. Jeg laver altid mine røræg efter denne her opskrift og det er, efter min mening, verdens bedste og mest cremede røræg, som aldrig slår fejl herhjemme.

 

Opskrift på morgenmads burrito med æg og bacon

Antal: 4 pers. Tid: 20 min.

Ingredienser

 • 4 store tortillas
 • 1 portion af verdens bedste røræg
 • 200 g. bacon
 • 50 g. cheddarost (Jeg bruger Castello med sort peber til den her men alle slags cheddar kan bruges)
 • 1 rød peber
 • 1 avocado
 • purløg
 • Lidt olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

 1. Lav først verdens bedste røræg ud fra opskriften. (klik på navnet under ingredienser, så kommer du direkte til opskriften på mine røræg).
 2. Steg bacon sprødt enten på en pande eller i ovn. Min personlige favorit er altid i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 grader varmluft.
 3. Skær rød peber og avocado i mindre tern.
 4. Fordel røræg, bacon skåret i mindre stykker, revet ost samt tern af rød peber og avoado i de 4 tortillas og luk dem godt samen. Sørg for at enderne bliver lukket. (fold til lidt over midten. Fold derefter enderne ind og fold så resten færdig).
 5. Varm lidt olivenolie op på en pande og steg dem sprøde i et par minutter på begge sider. Pynt evt. med lidt finthakket purløg-

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bubble tea med tapioka og mælkete