Citronpasta med asparges

Smoothiebowl med chokocrunch, mørk chokolade og kokos

Nem smoothie serveret i skål med frisk frugt, sprød chokoladecrunch og kokos

(Denne opskrift indeholder reklame, i det jeg anbefaler produkter fra Easis som jeg, med stolthed, har et fast samarbejde med – dette betyder bl.a. at opskrifter som denne laves uden tilsat sukker).

 

Smoothiebowl har været den nyeste morgenmads-trend igennem lidt tid nu og jeg forstår godt hvorfor. Smoothiebowls er både super nemt at lave og tager næsten ingen tid at lave. Hvis du i forvejen er fan af smoothies, så vil du også elske en smoothiebowl. Konsistensen er en smule mere cremet og så er smoothiebowlen toppet med en masse lækker sprøde toppings og frisk frugt.

Find inspiration til flere smoothiebowls her

 

Hindbær smoothiebowl med mørk chokolade, crunch og kokos – uden tilsat sukker

Antal: 2 pers. Tid: 10 min.  

Ingredienser

  • 4 dl. hindbær, frosne
  • 2-2,5 dl. kokosmælk (afhængig af ønsket konsistens)
  • 1 tsk. Fibersirup

Topping

  • Chokocrunch (evt. fra easis)
  • Mørk chokolade (evt. chokoladeknapper fra easis)
  • Friske eller frosne bær
  • Kokosmel

Fremgangsmåde

  1. Blend hindbær og kokosmælk til ensartet masse. Bedøm selv hvor tyk du ønsker den.
  2. Smag til med ca. 1 tsk. Fibersirup.
  3. Fordel i nogle skåle. Anret med lidt frugt, noget crunch, chokolade og kokos.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronpasta med asparges