Mini pølsehorn med fuldkorn

Avocado med rejer i dressing

Nem forret med halv avocado med rejer i dilddressing

Kombinationen af den fede avocado og rejerne i den syrlige marinade af creme fraiche, er en helt fantastisk sammensætning.

 

Serveringsforslag

Avocado i rejer servere jeg oftest som en forret eller hvis jeg skal servere en form for fiske-tapas eller lignende.

Vær opmærksom på at der i opskriften er beregnet ½ avocado til hver.

 

Er du vild med nemme opskrifter på forretter med fisk, så prøv også mine spinatvafler med laks, urtedressing og avocado eller mine grillede kæmperejer i smør bad.

 

Opskrift på avocado med rejer i dilddressing

Antal: 4 pers. Tid: 5 min. (+ 30 min. træk anbefales)

Ingredienser

  • 2 avocadoer
  • 200 g. rejer i lage (eller skal det være rigtig godt, så brug pillede skalrejer)
  • 2 spsk. creme fraiche
  • ½ citron, saften fra
  • Lidt dild
  • Salt/friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rør creme fraiche sammen med frisk citronsaft, lidt dild, salt og peber. Dræn vandet fra rejerne og vend dem i. Lad rejerne trække i dressingen i ca. 30 min.
  2. Flæk avocadoen på midten. Fjern stenen og fyld rejerne i. Klar til servering.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini pølsehorn med fuldkorn