Parmesanchips

Chips af parmesanost – perfekt som salattopping eller til suppen
Parmesanchips er super nemme at lave og og en sprød, tynd chips udelukkende bestående af parmesanost – og lidt krydderier. Jeg har brugt rosmarin men brug gerne de krydderier du lige har – timian, oregano osv. kan sagtens også bruges.
Parmesanchipsene er virkelig lækre som topping til salaten, til suppen eller bare en lidt sundere snack.
Prøv f.eks. parmesanchipsene til disse retter:
- Cremet bagt blomkåls-hvidløgssuppe
- Bagt græskar-tomatsuppe med creme fraiche og sprøde græskarkerner
- Tomatsuppe med pisket burrata og basilikumsolie
- Mangosalat med kokos og cashewnødder
- Sprød bønnesalat med bacon
- Salat med bagt hokkaido og saltede mandler
Opskrift på chips af parmesanost
Antal: 15-20 stk. Tid: 10 min.
Ingredienser
- 200 g. parmesan
- Rosmarin, finthakket (kan undlades eller erstattes af andre krydderier)
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 200 grader, am. Ovn.
- Riv parmesanen fint og fordel på en bageplade med papir i små cirkler.
- Drys lidt finthakket rosmarin og friskkværnet peber ud over.
- Bag i ovnen i ca. 8-10 min. Hold øje undervejs, da tiden afhænger af hvor store og tykke du har lavet dine cirkler.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu