Lynstegt pak choi med sesam

Asiatisk tilbehørsret med pak choi lynstegt i soyadressing og sesamfør
Pak choi er helt fantastisk som tilbehør til asiatiske retter og kan umiddelbart også serveres til det meste asiatiske mad.
Pak choi kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder og til tider har jeg også fundet pak choi i de større, velassorterede supermarkeder som Kvickly eller Meny.
Er du lige så vild med asiatisk mad som mig, så prøv nogle af nedenstående opskrifter
- Vietnamesiske forårsruller
- Vietnamesisk, karamelliseret svinekød
- Stegte dumplings (Gyoza)
- Hot asiatisk hønsesuppe med dumplings
- Vietnamesisk sur/sød dip
Opskrift på lynstegt pak choi med soya og sesamfrø
Antal: 4 pers. Tid: under 10 min.
Ingredienser
- 6 stk. pak choi
- 3 spsk. sesamolie
- 2 spsk. soya
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk sesamfrø
- Friskkværnet peber (evt. salt)
Fremgangsmåde
- Varm en pande op med lidt sesamolie
- Hak hvidløg fint og rør herefter sammen med soya. Stil til side.
- Flæk pak choi på midten.
- Steg pak choi af ved høj varme, først på ”bagsiden” af pak choi i ca. 1 min. og herefter vendes om, så skæresiden vender nedad.
- Hæld soya-og hvidløgsmarinaden over og lad det stege i ca. 1 minuts tid mere.
- Tag af panden og strø lidt sesamfrø over.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
Ingen kommentarer endnu