Hjemmelavet pesto

Pesto smager bare godt, kan bruges til meget mad og så tager den under 10 min at lave ? whats not to like?! Senere på ugen skal vi have en pastasalat med pesto (opskrift kommer naturligvis), og derfor tænkte jeg at jeg lige så godt kunne lave min pesto i dag. Den har allerbedst af at trække ca. 30 min, men kan sagtens spises med det samme.   Antal: 1 portion Tid: 15 min. Ingredienser 2 dl olivenolie 2 spsk pinjekerner 100 g. fintrevet parmesanost 2 store bundter basilikum (med stilke) 2 fed hvidløg (du kan sagtens nøjes med 1 fed, men vi kan slet ikke få nok af hvidløg herhjemme.) Salt   Fremgangsmåde Blend alle ingredienser pånær basilikum, på lav hastighed ca. 1 minut. Kom basilikum og stilkene med i blenderen, og giv den 20-30 sekunder mere. Smag til med salt.  

TIP!

Pestoen når at sætte sig og blive lidt mere lækker efter 30 min på køl, men kan dog sagtens bruges med det samme