Cremede kartofler med grønkål

Perfekt opskrift hvis man lige har en rest kartofler tilbage fra dagen forinden. Jeg har valgt at bruge grønkål i denne opskrift, da jeg synes det passer rigtig godt til kartofler, og så havde jeg lige en rest i køleskabet som jeg alligevel skulle finde noget at bruge på. Det blev så til denne lækre, cremede kartoffelret.   Antal: 4 pers. Tid: 30 min. Ingredienser 500 g skrællede kartofler 100 g hakket grønkål 3 dl fløde 1 zittauerløg 1 hvidløg 100 g Mozzarella Muskatnød Salt og peber   Fremgangsmåde Kog kartofler i usaltet smør til de er møre. Pas på de ikke får for meget, der må gerne være lidt bid i. Hæld vandet fra kartoflerne (gem ca. 2 dl) Smelt smør på en pande og svits løg og hvidløg. Kom kartofler, grønkål, fløde, kartoffelvand og mozzarella i. Giv det et opkog indtil saucen bliver cremet. Smag til med friskrevet muskatnød, salt og peber.