Spinatvafler med stenbiderrogn og creme fraiche dressing
Antal: 4-6 pers. Tid: 30 min.
Ingredienser
Stenbiderrogn
Grøne urter (evt. ærteskud, purløg eller persille)
Spinatvafler
4-6 stk.
75 g spinat
1 dl mælk
1 dl havregryn
3 æg
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
Smør (kan undlades)
Creme fraiche dressing
1 dl creme fraiche
1 rødløg
½ citron
Salt og peber
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienser til spinatvafler i ca. 1 minut.
Varm et vaffeljern op. Kom en lille klat smør på, og fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Sørg for at fordel dejen godt ud i kanterne.
Pres vaffeljernet godt sammen og bag vaflen i ca. 3 min, indtil den er gylden.
Bland creme fraiche med et fintrevet rødløg og saften fra ½ citron. Smag til med salt og peber.
Anret stenbiderrogn og dressing på vaflen. Slut af med krydderurterne.