Vietnamesisk sur/sød chili dip – perfekt dip til forårsruller
Efter vores rundrejse i Vietnam, som vi var på for godt og vel 3 år siden, har vi længtes efter deres vietnamesiske forårsruller. Det var simpelthen kærlighed ved første smag, da vi satte vores første bid i forårsrullerne nede i Vietnam.
Så forleden dag lavede jeg endelig selv vietnamesiske forårsruller og selvfølgelig skulle der en dyppe-dip til, og selvom om der findes en masse opskrifter på lækre asiatiske dip, så er den helt klassiske sur/sød chili dip altså min favorit.
Se opskriften på mine vietnamesiske forårsruller her.
Antal: 1 portion Tid: 10 min.
Ingredienser
Saften fra 1 lime
4 spsk. Fishsauce
2 tsk. Rørsukker
1 spsk. Soya
2 spsk. Vand
2 fed hvidløg
½ rød chili
Fremgangsmåde
Opløs sukker i limesaften.
Hak hvidløg fint og skær chili i tynde skiver.
Bland alle ingredienserne og rør det godt sammen. Smag til.