Vietnamesisk sur/sød chili dip – perfekt dip til forårsruller

Efter vores rundrejse i Vietnam, som vi var på for godt og vel 3 år siden, har vi længtes efter deres vietnamesiske forårsruller. Det var simpelthen kærlighed ved første smag, da vi satte vores første bid i forårsrullerne nede i Vietnam. Så forleden dag lavede jeg endelig selv vietnamesiske forårsruller og selvfølgelig skulle der en dyppe-dip til, og selvom om der findes en masse opskrifter på lækre asiatiske dip, så er den helt klassiske sur/sød chili dip altså min favorit. Se opskriften på mine vietnamesiske forårsruller her.   Antal: 1 portion Tid: 10 min. Ingredienser Saften fra 1 lime 4 spsk. Fishsauce 2 tsk. Rørsukker 1 spsk. Soya 2 spsk. Vand 2 fed hvidløg ½ rød chili   Fremgangsmåde Opløs sukker i limesaften. Hak hvidløg fint og skær chili i tynde skiver. Bland alle ingredienserne og rør det godt sammen. Smag til.  

TIP!

Dippen smager også rigtig godt til andre asiatiske retter! Prøv f.eks. at hæld lidt ad dippen over din wok ret næste gang.