Ramsløgspesto
En nem og hurtig opskrift på ramsløgspesto.
Ramsløg har en karakteristisk smag af hvidløg og purløg og bliver også kaldt "vildt hvidløg" . Jeg finder ramsløg i naturen men de kan i sæson også findes i velass. supermarkeder.
Ramsløgspesto passer perfekt til bagværk, marinader, sandwiches o. lign.
Se et udpluk af mine opskrifter med ramsløgspesto:
- Kartofler med ramsløgspesto
- Ramsløgsnurrer med bacon og mozzarella
- Kartofler på spyd, ramsløgmarinerede
- 50 g. ramsløg
- 50 g. parmesan
- 40 g. pinjekerner
- 1,5-2 dl. olivenolie
- 1 citron, saften fra
- ½ tsk. Salt
- Rist pinjekerner på panden.
- Skær parmesan i mindre stykker.
- Blend alle ingredienserne sammen til en grov pesto.
- Smag til med salt og evt. citronsaft