One pot pasta med kylling, bacon og parmesanost

En ting kan vi konstatere .. vi laver ikke nok one pot retter herhjemme! Det er simpelthen så nemt bare at smide alle ingredienserne i en stor gryde, det passer jo nærmest sig selv og vupti, 15 min. Efter er der serveret og næsten ingen opvask brugt. Bedre bliver det ikke! Så det er noget jeg vil udnytte lidt mere og det kommer der forhåbentlig en masse lækre opskrifter ud af, som jeg kan dele her på bloggen. Denne opskrift kan måske sammenlignes lidt med kylling Alfredo ? bare uden spinat, men til gengæld en masse parmesanost. Jeg laver oftest one pot pastaretter når jeg har en rest kylling tilbage. Har du ikke lige en rest i køleskabet, koger du bare lige din kylling i 6-8 min inden den skæres i tern og kommes i gryden med de øvrige ingredienser.   Antal: 4 pers. Tid: 30 min. Ingredienser 500 g pasta ½ l hønse- eller Grøntsagsbuillon 2 dl fløde 125 g bacon i tern (dobbelt op, hvis du elsker bacon lige så meget som vi gør!) 1 skalotteløg 3 fed hvidløg 1 spsk. tørret chiliflager (kan undlades) 2 spsk. finthakket, frisk rosmarin 1 spsk. finthakket, frisk timian 100 g frosne ærter 300 g kylling i tern (kogt) 200 g revet parmesanost Salt og peber   Fremgangsmåde Steg bacon sprødt i en gryde. kom finthakket løg og hvidløg i gryden og sauter i ca. 1 min. Kom de resterende ingredienser i gryden. Lad småkoge (simre) i 10-12 min. indtil pastaen er tilberedt og saucen er blevet cremet. Smag til med salt og peber.