Hønsesalat i croissanter – luksus smørrebrød

  Forleden dag havde jeg en stor lyst til smørrebrød men jeg må være helt ærlig og indrømme, at jeg synes ikke rugbrød er det mest interessante at spise. Jeg har endnu ikke fundet et rugbrød som jeg virkelig er faldet for, så det er faktisk ikke så tit at der kommer rugbrød på bordet herhjemme. Jeg tog derfor et smut forbi vores lokale bager og købte nogle croissanter, biksede en klassisk hønsesalat sammen og stegte nogle lækre skiver sprød bacon. Voila, så er maden klar.   Hvis ikke du har prøvet pålæg i croissanter før - så er det helt klart på tide at smage det nu! Mums - Jeg er kæmpe fan og så er det vel egentlig kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan kommes i?   Antal: 6 stk. Tid: 30 min.   Ingredienser 4 kyllingebrystfileter 125 g. bacon 150 g. Brun champignon Olivenolie 1 ds. Aspargessnitter 1 dl. Crème fraiche 1 dl. Mayonnaise 1 tsk. Dijonsennep Salt Friskkværnet peber 6 Croissanter   Evt. Bredbladet persille og løgspirer som pynt   Fremgangsmåde Kog kylling i en gryde med vand i ca. 12-15 min. indtil kyllingebrystfileterne er gennemkogte. Tag dem op og køl dem af. Skæres i små tern når det er kølet ned. Bacon steges på pande eller i ovn indtil det er sprødt. Champignon skæres i kvarte og steges gyldne med en lille sjat olivenolie på en pande ved høj varme. Væden sigtes fra aspargessnitterne. Rør creme fraiche, mayonnaise og djionsennep sammen.  Vend kyllingkødet, champignon og asparges i. Smag til med salt og peber. Skær croissanterne op på midten og kom hønsefyldet i. Pynt med persille og løgspirer.