Sommersalat med lynstegte asparges og friske ærter

Hurtig, nem og enkel sommersalat som både ser godt ud og smager mindst lige så fantastisk.   Sprøde, lune asparges. Friske radiser. Friske ærter og knasende salat. Whats not to lilke, right??   Uanset om vejr og kalender nu melder efterår, så kan du drømme dig tilbage til sommer med denne salat.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min.   Ingredienser Blandet salat (jeg plejer at bruge gourmetsalaten fra føtex/bilka) 1 bundt grønne asparges Ca. 15 friske ærter 7-8 radiser Vinter portulak eller ærtespirer Flagesalt   Fremgangsmåde Opvarm en pande, på varmeste plus, med en lille sjat olie. Knæk aspargesbunden af, ved at bøje den forsigtigt. På den måde knækker den naturligt dér hvor aspargesene er modne. Steg aspargesene af ved højeste varme i ca. 2 minutter imens du rører rundt i dem. Tag dem af varmen og drys flagesalt over. Tag ærterne ud af skallen. Skær radiserne helt tynde (jeg plejer at bruge mit mandolinjern) Fordel salaten på et fad. Dernæst aspargesene. Kom så ærterne, radiserne og krydderurten over.  

Tip!

Server evt. med en vinaigrette