Lakserilette – Nem lakserilette af varmrøget laks

  Juletiden nærmer sig og det betyder julefrokoster. Denne lakserilette er perfekt at servere til enten en julefrokost, påskefrokost eller bare når der skal lidt ekstra godt på frokostbordet. Servér evt. lakseriletten på friskbagt ciabattabrød. Du kan finde opskriften på lækkert ciabattabrød med sprød skorpe og luftig krumme her.   Antal: 4 pers. Tid: 5-10 min.   Ingredienser
  • 200 g. varmrøget laks
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2-3 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 lille bundt purløg
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  Fremgangsmåde
  1. Hvis der er skind på laksen, skal det først fjernes. Mos herefter laksen med en gaffel – jeg foretrækker stadig lidt trævlet laks men det er op til dig selv, hvor most du ønsker den.
  2. Hak purløget fint.
  3. Rør alle ingredienserne sammen med laksen.
  4. Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. mere citronsaft
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk