Salat to go - Mexicansk salat med langtidssimret oksekød

  Salater to-go er en nem men stadig enormt lækker måde at spise salat på, især i de travle hverdage, da det sagtens kan forberedes til et par dage ad gangen.   Antal: 2 portioner Tid: 2 timer   Ingredienser
  • 300 g. gullash kød (eller spidsbryst)
  • Olivenolie
  • 1 L. oksefond
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Røget paprika
  • ½ tsk. Chilipulver
  • 5 Laurbærblade
  • ½ spidskål
  • 1 gul peberfrugt
  • 3 spsk. majs
  • 1 avocado
  • ½ agurk
  • 50 g. revet mozzarella eller cheddar
  • Koriander
  • ½ lime, saften fra
Fremgangsmåde
  1. Skær kødet i mundrette tern.
  2. Varm lidt olivenolie op i en gryde og brun kødet af.
  3. Tilsæt oksefond, tomatpure, spidskommen, røget paprika, chilipulver og laurbærblade.
  4. Lad retten simre i 1,5 time.
  5. Skær spidskål i tynde strimler.
  6. Skær gul peberfrugt, agurk og avocado i tern.
  7. Kom først spidskål i glasset. Herefter lagvis kødet, majs, gul peberfrugt, agurk og avocado.
  8. Pres lidt lime saft ud over.
  9. Kom øverst mozzarella og koriander på toppen.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk