Laksetatar med varmrøget laks, anrettet på sprød toast

Nem og præsentabel laksetatar lavet med varmrøget laks og serveret på et stykke ristet brød. En rigtig god forret eller appetizer til gæsterne eller bare let mad, til de varme sommerdage.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min. Ingredienser
  • 200 g. varmrøget laks
  • 4 skiver toast
  • ½ æble
  • Agurk, ca. 2 cm.
  • 2 spsk. creme fraiche
  • ½ bundt dild
  • ½ bundt purløg
  • ½ tsk. Dijon
  • ½ citron, saften fra
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • ærteskud som pynt på toppen
  Fremgangsmåde
  1. Udstik 4 runde stykke toast. Rist på en pande eller i en varm ovn indtil de er sprøde på toppen.
  2. hak æble og agurk fint. Kom op i en skål sammen med varmrøget laks i bider.
  3. Rør creme fraiche, finthakket dild, finthakket purløg og dijon sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Vend dressingen sammen med laks, æble og agurk.
  5. Anret oven på toastskiverne (evt. ved brug af samme runde form) og pynt med ærteskud.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk