Vaniljeis med hjemmelavet ymerdrys og jordbær – nem sommerdessert
Vaniljeis med sprød crunch af ymerdrys og friske jordbær er en rigtig skøn og nem sommer dessert.
Opskriften er lige til og laver du din egen ymerdrys, så tager det ikke mere end 25 minutter – har du derimod allerede et glas ymerdrys stående, ja så kan du have desserten klar på få minutter.
Antal: 4 pers. Tid: 25 min.
Ingredienser
- 1 l. vaniljeis
- Jordbær
- 50 g. rugbrødsrester
- 75 g. brun farin
- Opvarm ovnen til 175 grader, varmluft.
- Blend rugbrødsresterne og farinen fint.
- Fordel blandingen på en bradepande beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 13-15 min. – hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
- Lad det køle helt af.
- Fordel isen i fire skåle, anret med jordbær og ymerdrys.