Oksecarpaccio er en nem ret, som er yderst velegnet som forret eller snack.
Oksecarpaccio er en italiensk forret og består af ultra tynde skiver råt oksekød eller kalvekød – det kan du enten købe hos slagteren, selv skære eller købe i dit lokale supermarked, samt lidt rucola og parmesanost.
Antal: 4 pers.
Tid: 10 min.
Ingredienser
- 250 g. skiver okse- eller kalvekød, meget tyndt skåret
- 50 g. parmesanost
- 50 g. salat (jeg anbefaler rucola)
- 1-2 spsk. Olivenolie
- ½ citron, saften fra
- Flagesalt
- Friskkværnet peber
- 50 g. ristede pinjekener (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Skyl og tør salaten.
- Anret først salaten og carpaccio på fadet.
- Dryp olivenolie og citronsaft ud over. Herefter flagesalt og friskkværnet peber.
- Riv – eller skær parmesanost ud og drys over.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: