Carpaccio – Opskrift på klassisk oksecarpaccio

 

Oksecarpaccio er en nem ret, som er yderst velegnet som forret eller snack.

Oksecarpaccio er en italiensk forret og består af ultra tynde skiver råt oksekød eller kalvekød – det kan du enten købe hos slagteren, selv skære eller købe i dit lokale supermarked, samt lidt rucola og parmesanost.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min.   Ingredienser
  • 250 g. skiver okse- eller kalvekød, meget tyndt skåret
  • 50 g. parmesanost
  • 50 g. salat (jeg anbefaler rucola)
  • 1-2 spsk. Olivenolie
  • ½ citron, saften fra
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g. ristede pinjekener (valgfrit)
  Fremgangsmåde
  1. Skyl og tør salaten.
  2. Anret først salaten og carpaccio på fadet.
  3. Dryp olivenolie og citronsaft ud over. Herefter flagesalt og friskkværnet peber.
  4. Riv – eller skær parmesanost ud og drys over.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: