Spinatvafler med laks, urtedressing og avocado

Er du på udkig efter nem og sund aftensmad med fisk, så vil jeg klart anbefale disse spinatvafler med laks.

Spinatvafler er et hit herhjemme – det er nemt og hurtigt at lave. Jeg serverer både spinatvaflerne som hverdags mad og faktisk kan jeg også sagtens finde på at diske op med ”fyld selv spinatvafler” som aftensmad, til når der er gæster på besøg. Det har været et sikkert hit hver gang.   Se evt. også nogle af mine andre meget populære opskrifter med spinat     Antal: 4 pers. Tid: 30 min. Ingredienser Spinatvafler
  • 75 g. spinat
  • 1 dl. mælk
  • 1 dl. havregryn
  • 3 æg
  • 1-2 tsk. Salt
  • 1 lille tsk. Bagepulver
Urtedressing
  • 3 spsk. philadelphia
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 bundt dild
  • ½ citron, skal og saft fra
  • Salt / friskkværnet peber
 
  • 200 g. koldrøget laks
  • 2 avocadoer
  • Frissé salat
  • Agurkstrimler
  • dild til pynt
  Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienserne til spinatvaflerne i en blender og blend det sammen til en ensartet masse. Smag evt. til med mere salt.
  2. Opvarm vaffeljernet og steg vaflerne gyldne. Lad dem køle lidt af på en rist.
  3. Rør alle ingredienserne til urtedressingen sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Anret vaflerne med urtedressing, salat, laks, avocado og agurk i skiver samt evt. frisk dild på toppen.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: