Tomatsalat med burrata og basilikum gremolata

Italiensk inspireret salat med tomater, cremet burrata ost og en frisk og knasende basilikum gremolata

Nem opskrift på en skøn salat som går rigtig godt til bl.a. italiensk mad eller bare som tilbehør til kød eller pastaretter. Tomatsalaten er med burrata ost, som er luksusudgaven af mozzarella og har en mega cremet midte som passer perfekt til de friske tomater og den knasende gremolata.   Antal: 4 pers. Tid: 10 min.   Ingredienser
  • 250 g. cherrytomater, gerne mix af farver men ikke nødvendigt
  • 125 g. burrata
  • Balsamico glaze (valgfrit)
Mynte gremolata
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 øko citron, skallen af
  Fremgangsmåde
  1. Hak basilikum og mandler fint. Rør det sammen med skallen fra 1 citron. Smag evt. til med citronsaft.
  2. Anret først med cherrytomaterne, skåret i halve, herefter burrata osten, fordel mynte gremolataen og lidt balsamico glaze.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: