Cremede majs

Cremede majs er en opskrift på noget af det nemmeste – men også lækreste tilbehør til aftensmaden.

Server cremede majs til f.eks. kylling eller en rød bøf.   Antal: 4 pers. Tid: 15 min. Ingredienser
  • 450 g. majs fra dåse, drænet
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 1 hvidløg
  • Salt / friskkværnet peber
  • Lidt maizena
Fremgangsmåde
  1. Kom de drænede majs, piskefløde og hvidløg i en gryde.
  2. Lad det simre i ca. 10 min., under omrøring, indtil det er begyndt at tykne.
  3. Opløs en lille smule maizena i den cremede majs, hvis du ønsker den tykkere.
  4. Smag til med salt og peber.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: