Chips med dressing af rogn og syrnet fløde

Franske kartofler med en luksus dip af skønne stenbiderrogn og en syrnet fløde Luksuriøs og alligevel ufattelig nem opskrift på en fantastisk appetizer til når det skal være ekstra godt – uanset om det er til en hygge aften derhjemme eller når gæsterne skal imponeres. Appetizeren går enormt godt sammen med champagne – det gør både chips og rogn generelt, så her går man ikke helt galt i byen.   Antal: 4 pers. Tid: 15 min. Ingredienser
  • 0,5 dl. piskefløde
  • ½ citron
  • 2 spsk. creme fraiche
  • ½ rødløg
  • stenbiderrogn
  • Salt
  • lidt purløg til topping
  • 1 pose salte chips
Fremgangsmåde
  1. fløden i en skål og press saften fra den halve citron ned i. Rør det sammen og lad det herefter stå og tykne i 10 min.
  2. Rør creme fraiche, hakkede rødløg og ¾ af stenbiderrognen med i dressingen. Smag til med salt og evt. mere citronsaft.
  3. Pynt med det resterende stenbiderrogn og evt. lidt purløg.
  4. Server med de salte chips
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: