Morgenmads-sliders med æg og bacon

Nem morgenmads-mini burgere med æg og bacon

Er du på udkig efter den ultimative, lækre brunch opskrift, så skal du ikke lede længere. De her morgenmadsslidere med æg og bacon blev revet væk fra morgenmadsbordet sidst jeg serverede dem. Hvis du køber dine sliders direkte fra supermarkedet og alligevel altid servere æg og bacon, så kræver den her opskrift nærmest intet ekstra og du har nemt og hurtigt, en helt ny ret til brunchbordet.,  

Opskrift på mini burgere til brunch bordet med æg og bacon

Antal: 12 stk. Tid: 30 min. Ingredienser
  • 12 sliders
  • 30 g. (+ 20g.) smør
  • 8 æg
  • 1 dl. sødmælk
  • Salt / friskkværnet peber
  • 250 g. bacon
  • 150 g. cheddar
  • Purløg
  • Flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Opvarm ovnen til 200 grader, varmluft.
  2. Smelt 30 g. smør i en mikroovn. Pensl et fad, passende til dine sliders, i bunden med halvdelen af smørret. Stil resten af smørret til side til senere.
  3. Steg bacon sprødt på panden eller bag det i ovnen. Stil til side.
  4. Smelt de resterende 20g. smør på en pande. Pisk æg og sødmælk sammen og hæld det på panden. Rør løbende i det, så du får scramble æg og smag til sidst til, med salt og peber.
  5. Placer bundene af dine sliders i fadet som er smurt med smør og riv halvdelen af osten over. Knus baconen og fordel, herefter lidt purløg og til sidst resten af cheddarosten, inden burgerlågene lægges på.
  6. Kom lidt purløg i det resterende smeltede smør fra tidligere og pensl boller med smørret. Drys til sidst med lidt flagesalt.
  7. Bag i ovnen i ca. 10-15 min. indtil de er blevet gyldne på toppen. Lad køle af et par min. inden servering.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: