Coleslaw med ristede hampefrø (uden tilsat sukker)

 Coleslaw af hvidkål og gulerødder med sprøde, ristede hampefrø og lækker dressing

Reklame – Denne opskrift er lavet i samarbejde med mit ambassadørsamarbejde med Easis – den tilsat sukker. Coleslaw er en cremet salat bestående af bl.a. hvidkål og gulerødder som er vendt sammen med den lækreste dressing. I denne opskrift har jeg lige piftet den klassiske salat-version op med nogle ristede hampefrø og lidt persille. Coleslaw passer godt til mange retter – især i grillsæsonen, hvor jeg oftest servere coleslaw til bl.a. spareribs, pulled pork burger og meget andet lækkert, grillet kød. Denne opskrift på coleslaw passer særdeles godt til de her spareribs uden tilsat sukker.   

Opskrift på cremet coleslaw med ristede hampefrø - uden tilsat sukker

Antal: 4 pers. Tid: 15 min.   Ingredienser
  • ½-1 hvidkål (afhængig af størrelsen)
  • 8 gulerødder
  • 2-3 spsk. hampefrø
  • persille, finthakket
Coleslaw dressing Fremgangsmåde
  1. Hak hvidkål fint. Skræl og riv gulerødderne groft.
  2. Rør alle ingredienserne sammen til dressingen, smag til med salt og peber og vend det sammen med hvidkålen og gulerødderne.
  3. Strø hampefør og evt. finthakket persille over inden servering.
    Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: