Mangosalat med kokos og cashewnødder

Thai inspireret mangosalat med kokos, cashewnødder og dressing på cashewnødder.

Super velsmagende salat der tager en til sol, varme og asien. Salaten er inspireret af det thailandske køkken og går bl.a. super godt til karryretter (du kan f.eks. prøve denne thai ret med kylling i rød karry) eller andre thai retter som Panang (klik her for opskrift). Den cremede og friske smag fra mango og cashewnødder sammen med sprød kokos en vildt god kombi. Du kan også servere salaten som en måltidssalat med kyllingekød i. Er du vild med thailandsk mad, er disse thailandske forårsruller (klik for opskrift) virkelig ikke noget du må gå glip af. De er hammer gode og har i lang tid toppet hitlisten som mest læste opskrift.  

Opskrift på salat med mango, kokos, cashewnødder og cremet dressing

Antal 4 pers. Tid: 15 min. Ingredienser Mangosalat
  • 100 g. grøn salat
  • 1 mango
  • ½ rødløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 25 g. cashewnødder til salaten
  • Kokosflager eller tern
  • lidt koriander
Dressing på cashewnødder og kokos
  • 75 g. cashewnødder
  • ½ dl. kokosmælk
  • 1 spsk. soya
  • ½ tsk. Frisk ingefær, fintrevet
  • ¼ - ½ lime
Fremgangsmåde
  1. skyl salaten, riv den i mindre stykker og anret på en tallerken, skål eller lignende. Skær mangoen i tern og rødløget samt forårsløg hakkes halvgroft. Rør sammen med salaten. Strø med cashewnødder, kokos og evt. koriander.
  2. Blend alle ingredienserne til dressingen. Den skal være lidt tynd i konsistensen, så tilføj evt. lidt mere kokosmælk eller lidt kokosolie, hvis den er for tyk.
  3. Smag til med soya og limesaft. Hæld over salaten lige inden servering.
      Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight