Parmesanchips

Chips af parmesanost – perfekt som salattopping eller til suppen

Parmesanchips er super nemme at lave og og en sprød, tynd chips udelukkende bestående af parmesanost - og lidt krydderier. Jeg har brugt rosmarin men brug gerne de krydderier du lige har - timian, oregano osv. kan sagtens også bruges. Parmesanchipsene er virkelig lækre som topping til salaten, til suppen eller bare en lidt sundere snack.   Prøv f.eks. parmesanchipsene til disse retter:  

Opskrift på chips af parmesanost

Antal: 15-20 stk. Tid: 10 min. Ingredienser
  • 200 g. parmesan
  • Rosmarin, finthakket (kan undlades eller erstattes af andre krydderier)
  • Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Opvarm ovnen til 200 grader, am. Ovn.
  2. Riv parmesanen fint og fordel på en bageplade med papir i små cirkler.
  3. Drys lidt finthakket rosmarin og friskkværnet peber ud over.
  4. Bag i ovnen i ca. 8-10 min. Hold øje undervejs, da tiden afhænger af hvor store og tykke du har lavet dine cirkler.
      Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: